Otan innolla käyttööni uusia teknisiä ratkaisuja, vaikka silloin tällöin perinteisempikin systeemi paljastuu parhaaksi. Käytössäni on mm. Office 365, Trello ja Adoben Creative Cloud. PC, Mac ja mobiiliympäristöt ovat tuttuja.

Olen kokenut markkinointipäällikkö, tuotekehittäjä ja kouluttaja. Nyt teen töitä freelancerina, sitoudun mieluusti myös muuhun työskentelytapaan. Olen vaihtanut kaupunkia ja maata kiinnostavien töiden mukana, kulkiessani olen nähnyt työelämää eri kulmista.


Työelämässä toimin läheisesti niin yrittäjien, oppilaitosten kuin yritysmuotoilijoidenkin kanssa. Toimin erityistarpeet huomioiden, monipuolinen taustani antaa kyvyn vaihtaa näkökulmaa. Markkinointi, myynti ja asiakaslähtöisyys ovat kovinta ydinosaamistani.


Vaikutan markkinointialan ammattijärjestö DigiMaMan puheenjohtajana ja Erton 2. varapuheenjohtajana. Järjestän usein työelämään liittyviä tapahtumia ja osaamista kehittäviä tilaisuuksia. Arjessani näen alan trendejä ja muuttuvia osaamistarpeita. Tavoitteenani on parantaa alamme reaaliteetteja, lisätä ymmärrystä, tukea markkinointiosaajia urataipaleellaan ja auttaa yrittäjyyttä harkitsevaa. Pyrinkin edistämään alamme kehitystä omalla panoksellani.


Referenssit

”Suosittelemme lämpimästi markkinoinnin, tuotekehityksen ja myynnin päällikkötehtäviin. Hän on suoriutunut kiitettävästi ja aikataulussa sekä kyennyt yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa työyhteisössä ja yhteistyökumppaneiden osalta”

Meritta Viljakainen, Meritta Bra Oy toimitusjohtaja

”Olin tänään sun ”Markkinointi ja myynti” -workshopissa ja haluisin ne sun loistavat diat katseltavaksi! Oli muuten todella hyvä workshop, tuli sellaisia asioita, joita on kuullut aikaisemminkin, mutta kukaan ei ole onnistunut selittämään noita noin perusteellisen hyvin! Pääsin vihdoin asian ytimeen, eikä hyvät ohjeet jääneet vain tyhjiksi mantroiksi! Huomaa kyllä todellakin mikä merkitys on hyvällä opettajalla! Kiitos!!”

Opiskelija, markkinointialan yrittäjä

“Johanna on toiminut erittäin joustavasti ja ammattitaidolla markkinoinnin opettajana. Hänen opetustyylinsä on opiskelijalähtöinen, osallistava ja luova. Hän kykenee toimimaan paineen alla ja mukautuu nopeasti uusiin tilanteisiin. Ammatillinen käytännön osaaminen on vahvaa erityisesti myynnin ja markkinoinnin osalta”

Rosa Hyvönen, koulutuspäällikkö, Tampereen aikuiskoulutuskeskus TAKK

”Idearikas, visuaalisesti lahjakas, tarkka ja tehokas työssään. Johannalla on erinomaiset projektinhallintataidot ja kyky selittää vaikeitakin asioita kansantajuisesti”

Hannele Rouvinen, kollega 12 vuoden ajalta PAM003 ry

Yrittäjätapahtuma Inspiration market Tampereella oli kokonaan minun organisoimani ja mukaan saatiin verkostoistani lukuisia yhteistyökumppaneita. Tein myös tapahtuman verkkosivut: www.inspirationmarket.site

Minua on työllistänyt mm.

DigiMaMa ry ▪ Meritta Bra Oy ▪ Opepooli ja Eximia Valmennus ▪ TAKK ▪ HAMK ▪ TE-toimistot ▪ Omnia ▪ Edupoli ▪ Amiedu ▪  STTK ▪ Erto ▪ Pirkanmaan Osuuskauppa ▪ Mainostoimisto Digiteekki Oy ▪ Aimo Tukiaisen Purnun Säätiö ▪ Pirkanmaan Liitto ▪ Koivupirtin säätiö ▪ A-Klinikkasäätiö ▪ PK-paino Oy ▪ Kustannus Oy Maamerkki ▪ Kustannusyhtiö Oy Finnlectura Ab ▪ Mainostoimisto Mauseri Oy ▪ Mediamaisteri Group ▪ Pirkanmaan käsi- ja taideteollisuus ry  ▪ Kustannusyhtiö Osk Vastapaino.

Lisäksi lukuisat muut järjestöt ja yritykset ovat pitäneet minua kiireisenä viimeisen 15 vuoden aikana markkinoinnin ja opettamisen urallani.