Kaipaatko apua koulutukseen tai digimarkkinointiin?

Olen lähes 20 vuoden ajalta kokenut asiantuntija, erikoisalana markkinointi ja sen johtaminen. Repertuaariini kuuluu myös kouluttaminen ja graafikon työt. Tutustu täältä portfoliooni. Opetustyössä olen uusista työtavoista innostuva ja monialainen. Koulutan mm. digitaitoja, liiketaloutta, yrittäjyyttä ja muita organisaatioiden arkeen vaikuttavia asioita.

Erityinen intohimoni on tehdä kokonaisuuksia, kuten strategia, suunnitelmallisuus sekä kattava digimarkkinointi. Nykyään toimin freelancerina. Olen vaihtanut kaupunkia ja maata kiinnostavien töiden mukana, olenkin nähnyt työelämää monelta eri kantilta.

Työelämässä toimin läheisesti yrittäjien, oppilaitosten ja erikokoisten organisaatioiden kanssa. Toimin erityistarpeet huomioiden ja monipuolinen taustani antaa kyvyn vaihtaa näkökulmaa. Markkinointi, myynti ja asiakaslähtöisyys ovat kovinta ydinosaamistani.

Markkinointi ja koulutus ammattina

Aktiivinen toimija markkinointialalla

Vaikutan markkinointialan ammattijärjestö DigiMaMan puheenjohtajana.

Järjestän usein työelämään liittyviä tapahtumia ja osaamista kehittäviä tilaisuuksia. Arjessani näen alan trendejä ja muuttuvia osaamistarpeita.

Tavoitteenani on parantaa alamme reaaliteetteja, lisätä ymmärrystä, tukea markkinointiosaajia urataipaleellaan ja auttaa yrittäjyyttä harkitsevaa.

Pyrinkin edistämään alamme kehitystä omalla panoksellani. Koen, että antamalla tietoa ja kokemustani muiden avuksi, saan työhön mielekkyyttä myös itselleni.

Digiammattilainen

Työvälineet ja tekniikka
Kuva: Pixabay

Otan innolla käyttööni uusia teknisiä ratkaisuja.


Käytössäni on mm. Microsoft 365, Googlen Workspace, Ads, Analytics, Search Console ja monet muut digimarkkinoinnin työkalut, Facebook Business Suite, Creator Studio, Buffer, Hailer, Trello ja Adoben Creative Cloud.


PC, Mac ja mobiiliympäristöt ovat tuttuja, käytän näppärästi myös erilaisia välineitä kameroista älylaitteisiin.


En hämmenny, jos eteeni sattuu vanhempiakin työvälineitä, sillä opettelen monta vaihtoehtoista tapaa toteuttaa jokin asia. Tällöin ei sormi jää suuhun ongelmatilanteissakaan.

Minusta sanottua

”Mehukas persoona”
Opiskelija, Taitotalo Helsinki


“Johanna on toiminut erittäin joustavasti ja ammattitaidolla markkinoinnin opettajana. Hänen opetustyylinsä on opiskelijalähtöinen, osallistava ja luova. Hän kykenee toimimaan paineen alla ja mukautuu nopeasti uusiin tilanteisiin. Ammatillinen käytännön osaaminen on vahvaa erityisesti myynnin ja markkinoinnin osalta”
Rosa Hyvönen, koulutuspäällikkö, Tampereen aikuiskoulutuskeskus TAKK


”Suosittelemme lämpimästi markkinoinnin, tuotekehityksen ja myynnin päällikkötehtäviin. Hän on suoriutunut kiitettävästi ja aikataulussa sekä kyennyt yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa työyhteisössä ja yhteistyökumppaneiden osalta”
Meritta Viljakainen, Meritta Bra Oy toimitusjohtaja


”Johanna on idearikas, määrätietoinen, yhteistyökykyinen ja innostava henkilö. Hänellä on myös luontainen kyky avata ja johdatella visioitaan toteutettaviksi kokonaisuuksiksi.”
Tarja Haili, Senior Advisor; Kulttuuri, Uudenmaan liitto


”Olin tänään sun ”Markkinointi ja myynti” -workshopissa ja haluisin ne sun loistavat diat katseltavaksi! Oli muuten todella hyvä workshop, tuli sellaisia asioita, joita on kuullut aikaisemminkin, mutta kukaan ei ole onnistunut selittämään noita noin perusteellisen hyvin! Pääsin vihdoin asian ytimeen, eikä hyvät ohjeet jääneet vain tyhjiksi mantroiksi! Huomaa kyllä todellakin mikä merkitys on hyvällä opettajalla! Kiitos!!”
Inspiration Marketin osallistuja, markkinointialan yrittäjä


”Idearikas, visuaalisesti lahjakas, tarkka ja tehokas työssään. Johannalla on erinomaiset projektinhallintataidot ja kyky selittää vaikeitakin asioita kansantajuisesti”
Hannele Rouvinen, kollega 12 vuoden ajalta PAM003 ry


Asiakkaitani

Monenmoiset tahot yrityksistä järjestöihin, kuten:

Useat pienet yritykset Tampereella (visuaalinen suunnittelu, logot, muu markkinointi) ▪ HAMK ▪ TE-toimistot ▪ Omnia ▪ Careeria (Edupoli) ▪ Taitotalo (Amiedu) ▪ STTK ▪ Erto ▪ Pirkanmaan Osuuskauppa ▪ Mainostoimisto Digiteekki Oy ▪ Aimo Tukiaisen Purnun Säätiö ▪ Pirkanmaan Liitto ▪ Koivupirtin säätiö ▪ A-Klinikkasäätiö ▪ PK-paino Oy ▪ Kustannus Oy Maamerkki ▪ Kustannusyhtiö Oy Finnlectura Ab ▪ Mainostoimisto Mauseri Oy ▪ Pirkanmaan käsi- ja taideteollisuus ry ▪ Kustannusyhtiö Osk Vastapaino ▪ järjestöt, kuten. taloushallinnon, logistiikan sekä yksityisten sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, erityisalojen toimihenkilöt

Lisäksi lukuisat muut järjestöt ja yritykset ovat pitäneet minua kiireisenä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana markkinoinnin ja opettamisen urallani.

Home » Millainen on Johanna?