Infoa minusta: videoesittely

Infoa minusta: videoesittely

Tässä vähän infoa minusta, kuka minä olen ja mitä teen. Suora linkki Vimeoon tässä.


Olen kädet saveen -tekijä samalla, kun suunnittelen pidemmän aikavälin strategisia toimenpiteitä ja KPI-mittareita. Esimiesroolissa olen esimerkillä johtava, empaattinen ja kannustava, uskallan myös puuttua epäkohtiin ajoissa. Olen koko 20v. markkinointiurani aikana ehtinyt tehdä sekä työsuhteissa että yrittäjänä kaikenlaista. Olipa työssä sitten Excelin tehokäyttöä, projektinhallintaa, työtapojen kehittämistä, markkinoinnin ja myynnin tehostamista, johdon sparrausta, verkkoliiketoiminnan perustamista, visuaalisten ilmeiden ja digimarkkinoinnin toteutusta tai asiakasprofilointia, minulla on siitä näyttöjä. Tavoitteellinen myyntityökään ei ole minulle vierasta, olen usein hoitanut myös arjen kriisiviestintää ja selvittänyt erilaisia reklamaatiotilanteita.


Minut tunnetaan rohkeana, monitaitoisena ja ratkaisukeskeisenä tyyppinä, joka tarttuu sanoista tekoihin. Luovin laajasti työelämää kokeneena erilaisissa yhteisöissä ja uutta draivia saan valtakunnallisen markkinointialan ammattijärjestön puheenjohtajapestissä. Aika usein arjessa toimin tulkkina ammattikieltä ja lyhenteitä suoltavien osaajien ja selkokieltä kaipaavien asiakkaiden välillä. Nykyisin yksi suosituimmista yrityskoulutusaiheistani on digimarkkinointi, sillä pystyn havainnollistamaan käytännönläheisesti arkeen sovellettavaa digistrategiaa ja sekä työkaluja Facebook Suitesta, optimoinnista ja uutiskirjesoftista display-mainoksiin. Innostun helposti uusista teknisistä ratkaisuista ja sovelluksista, niinpä opettelen alati uutta myös vapaa-ajallani työn ohessa. Käytän näppärästi erilaisia laitteita, CRM/CMS-järjestelmiä ja mm. Googlen, Microsoftin sekä Adoben Creative Cloudin softia.


Olen kiinnostunut brändin, tuloksen ja työnantajamielikuvan pitkäjänteisestä kehittämisestä, mutten pelkää tarttua toistuviinkaan arjen rutiineihin. Nautin siitä, että saan haastaa itseäni työssä monella tapaa ja hyödyntää ongelmanratkaisutaitojani, oli tehtävä asia missä mittaluokassa tahansa.Täällä on juttua siitä, mitä tarkoittaa dataohjautuvuus markkinoinnissa ja myynnissä.

Home » Infoa minusta: videoesittely
Kommentointi on suljettu.